Categorized | MankerBeer Talk

Manker Beer lottar ut en To Øl-tshirt

Efter ölprovningen och kvällen med To Øl så blev det ju inte mer än till att man satt där i en To Øl-tshirt. Men varför ska vi sitta där i en To Øl-tshirt när du kan göra det? Därför tar ni nu och lottar ut tishan. I brist på bild så har jag lånat en från deras facebooksida där ena halvan Tobias står iklädd en likadan t-shirt som den vi lottar ut.

 

Det är alltså en t-shirt, storlek XL som vi tänkte slänga iväg som ett påskägg till någon glad påskhare.

Hur gör du då för att vinna denna? Dels ska du kort motivera varför du ska vinna denna t-shirt, antingen genom ett mail till oss på info@mankerbeer.com eller som kommentar på det här inlägget på vår facebooksida. Du får också lova att lägga upp ett foto där du bär tröjan på To Øls facebooksida, där de samlar på foton när glada öldrickare bär denna.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer lottar ut en To Øl-tshirt”

  1. Balder says:

    Lovar!! Ge mig nått!!! Geeee….miiiiig…..nååååååt! Ja jag vill ha en sån tröja. So shot me?!?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply