Manker Beer News: BrewDog TV snart i en ruta nära dig?

Tidigare har Dogfish Head fått ett enormt uppsving i och med tv-serien Brew Masters där vi följer Sam Calagione på olika resor för olika öl. Skotska BrewDog vill inte vara sämre och har länge försökt att få fram ett gångbart koncept. Man har nu släppt detta pilotavsnitt som faktiskt ser rätt lovande och inte lika tillrättalagt som Brew Masters tyvärr blev. Vi hoppas med andra ord både på en BrewDog Bar i Stockholm (som nu kommer) och BrewDog TV.

 

We are currently doing some TV work with Channel 4 which is great but sadly not beer related. What we really wanted to do is to make a craft beer TV show. And we made a little pilot. So, if you are a hot shot TV executive who wants more craft beer on the telly box then get in touch.

 

BrewDogs Pilot from BrewDog on Vimeo.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer News: BrewDog TV snart i en ruta nära dig?”

  1. Christian says:

    Det kan bli jädrigt roligt tror jag, men av “trailern” att döma så är det mer ett program som tar upp roliga öl och lite mer udda saker. Å andra sidan är det bra med tanke på den pedagogiska inriktning som Brew Masters hade! Vi ölnördar kan absolut behöva en inblick i exempelvis Cantillons källare! 😀

    Roligt att James äter de där bönorna som sett insidan av en vessla också. 😉

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply