Categorized | MankerBeer Talk

…och vinnaren i sommarbildstävlingen är?

Så har vi valt ut en vinnare i vår sommarbildstävling. Vinnarbidraget ser ni här till höger och kommer från Helbergs Humle som lyckats fånga sommar och öl i ett. Att Alesmith X både råkar vara en riktigt bra öl och dessutom har en fin gräsig humlekaraktär skadar inte; den här bilden får oss att vilja sparka av oss skorna, ta fram kylväskan, våra favoritöl och gå ned och sätta oss i en park och njuta av sommaren.

Tack alla ni som deltog och lyckades sprida lite sommarkänsla, dagen till ära så har det varit rätt bra väder i Stockholm och vi lägger orsaken på alla de somriga bilder ni la upp. Framöver ser vi fram emot ölets dag nu på onsdag och i ett senare skede ännu ett släpp på Systembolaget (1a augusti). Men mer om det nu senare, nu ska vi öppna en god öl och njuta av sommaren!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply