Categorized | MankerBeer Talk

Vinn ett Brooklyn Brewkit – Sista timmarna, rösta fram finalist 2!

Just nu pågår vår Brooklyn Brewkit tävling för fullt och med bara timmar kvar är de en rafflande upplösning där det verkar avgöras i sista sekund.Har ni inte ännu röstat på er favorit så passa på; nedan finns samtliga bidrag från delmoment 2. In och lägg en like på just din favorit så kan den vara med i finalen. Imorgon börjar sista deltävlingen så missa inte att lägga upp ditt bidrag imorgon och var med och tävla!

Bidragen är sorterade i kronologisk ordning (senaste först).

Mikael Andersson (4 likes)

 

 

Stefan Ölsvammel Eriksson (20 likes)

 

 

Hans Björck (10 likes)

 

 

Johan Mörck (20 likes)

 

 

 

 

Jesper Alm (15 likes)

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply