Missa inte – Tävling inför SBWF – Vinn plats på exklusiv provning med BrewDog och Boulevard Brewing Company

Imorgon är sista dagen att vara med och tävla om en av två mycket åtråvärda och exklusiva platser till en ölprovning arrangerad av MankerBeer tillsammans med Cask Sweden och där James Watt (BrewDog) och Bob Sullivan (Boulevard Brewing Company) pratar om sina respektive öl, vilka vi såklart också provar. Provningen går av stapeln nu på torsdag mellan klockan 16-17 och blir en intim liten provning om totalt 14 närvarande där 2 stycken kommer att vara förhoppningsvis glada läsare av MankerBeer.com

Alla detaljer om tävlingen finner ni här och kortfattat är vår fråga vad vännen Craft Beer Panda säger inför SBWF? Posta vad han säger antingen här nedan som ett inlägg eller här på Facebook. Provningen är bortsett från entre på mässan gratis för dig som vinner och enda kriteriet är att du är över 20 år vilket är given åldersgräns.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Missa inte – Tävling inför SBWF – Vinn plats på exklusiv provning med BrewDog och Boulevard Brewing Company”

  1. Hebert Alarcon says:

    Hop Yours !

  2. i’m not a beer bear, im a Craft Beer Panda Panda!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply