Categorized | MankerBeer Talk

Vilka vann ett 4-pack Westvleteren 12-glas; munk gone munk

vinn2Äntligen får vi väl säga, för äntligen är det dags att knyta ihop säcken för vår Westvleteren-bevakning i och med dagens recension av ölet och när vi nu lottar du de återstående 16 stycken glasen. Ni verkar vara ruskigt sugna på ölet, eller i alla fall på glasen, för runt 100 bidrag till gårdagens tävling skickades in. I samförstånd och genom en demokratisk röstning har jag och M2 nu valt ut våra fyra favoriter bland de otroligt påhittiga, roliga och smakrika bidragen.

Vinnarna presenteras här under och vänligen kontakta oss genom Facebook eller mail (info@mankerbeer.com) med er adress så skickar vi ut glasen. Stort grattis!

Magnus Tigerfors – “En raggmunk med en klick kräm gjord på creme fraiche och blåmögelost som toppas med lite fikonmarmelad.”

Kim Hedin – “En chipmunk – dom ser ju förj*vla roliga ut!”

Simon Rohlén – “”Edvard Munk (Munch)” för att jag förhoppningsvis kommer att se ut som figuren i skriet efter att jag fått prova denna dryck för första gången.”

Magnus Lagerström – “Jag skulle vilja kombinera den med munkavel till alla runt omkring så jag får njuta av världens bästa öl och klosterlik tystnad..”

Daniel Skoogh – “MunkerBeer såklart”

 

Tyvärr har Monks Cafe sålt slut på sina glas, men bor ni i Stockholm ska ni hålla koll på Pressklubben och Skrubbe.com som kommer att lotta ut lite glas, samt på den här sidan som enligt ryktet kan ha ett par glas för utlottning i samband med att det blir en jämn siffra. Missa inte ölet nu imorgon, 1.500 flarror, 125 kronor, max 4 per skalle och de släpps på Systembolagets weblansering kl.10.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply