Omnipollo Omnifilm – En berättelse i tre delar om Omnipollo

Omnipollo-silouettesNyligen blev Henok Fentie och Karl GrandinOmnipollo kontaktade av filmaren Nicholas Wakeham som ville göra en kort serie med dem där de beskriver hur Omnipollo kom till, vad de inspireras av och lite kort om den kommande boken “Brygg öl”. Inspirerande, välgjort och en bra överblick över hur saker kan komma till. Jag hoppas att fler filmare kommer att ta liknande initiativ och möta bryggare som själva önskar nå ut på ett digitalt sätt till alla ölfantaster där ute. Film är ett bra media och vi får hoppas att detta sätter en trend! Grymt jobbat Nicholas!

Boken finns att beställa på bl.a. CDON (179:-) och Bokus.com (161:-) och och releasefesten är nästa vecka (13 maj). Under releasefesten på Tjoget på Söder i Stockholm så kommer det att bryggas öl, provas öl och snackas öl. Är du i stan så ska du inte missa det – det garanteras skönt häng, bra bira och bra brygd! Trevligheterna rör sig under tidigare delen av kvällen, tänk fem till sju.

Vill ni läsa mer om boken kan ni kika in vårt tidigare inlägg om boken, samt dra ett öga på Omnipollos kommande öl – Agamemnon, grymt god!


Omnifilm Episod #1 – Vad är Omnipollo

Omnipollo – Episod #1 from Nicholas Wakeham on Vimeo.

 

Omnifilm Episod #2 – Vad inspirerar Omnipollo och vad är “bra” öl?

Omnipollo – Episod #2 from Nicholas Wakeham on Vimeo.

 

Omnifilm Episod #3 – Vad inspirerar Omnipollo och vad är “bra” öl?

Omnipollo – Episod #3 from Nicholas Wakeham on Vimeo.

 

Nå. Vad tycker ni?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Omnipollo Omnifilm – En berättelse i tre delar om Omnipollo”

  1. Henric says:

    Kan du bekräfta att det är releasefest på Tjoget 13 maj? Jag har letat runt på andra sidor men har inte hittat någon annan som nämner det.

    • Magnus "Manker" Björnstjerna says:

      Tjena, sorry för sent svar – men stämmer, det blir då. Dock är det ingen jättestor och officiell fest men kommer man förbi då så blir det fest.. börjar runt 5 och slutar runt 7

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply