De Röda Djävlarna får utökning av “Surisarna”

973335_10151391403681805_1598145982_nEfter att ha fått tillökning av frekventa gästskribenten Jens Skrubbe och med återkommande gästspel från Balder, Tomas Danko och andra kan vi nu presentera vårt senaste tillskott – “Surisarna“. Under denna titel återfinns Fredrik och Ludvig, två ölfantaster vars fokus är inställt på belgiska suröl. Under enbart ett par få år har de redan lyckats prova igenom en myriad av de spännande och ibland svåråtkomliga belgiska suröl som finns, med förhoppningar om att prova många till. På MankerBeer kommer de då och då att dela med sig av vad som sker inom “surölsscenen” och redan imorgon kommer vi få deras premiärinlägg som överblickar en för ölvärlden stor händelse.

För oss på MankerBeer är detta ett perfekt tillskott då vi nu också kan få mer och bättre rapportering från vad som sker utanför Stockholm och mer om suröl och lambics, en ölstil många nyss funnit eller som andra en längre tid har varit facinerade av.

Låt oss nu bekanta oss närmare med de två slynglarna.

Fredrik: Stockholmare som numera huserar  på vad han anser är Sveriges baksida, Göteborg. Har en stor passion för suröl och  i synnerhet de belgiska. Tack vare ett internationellt kontaktnät och aktivt öltrade’ande får han in suröl från hela världen. Favoritölen är 3 Fonteinen Oude Gueuze 2002, på liten flaska.

Ludvig: Född i stockholm och bott där till nyligen då han flyttade till “göte LA borg” för att inleda studierna. Akkurats cuveelista är ju självklart något som han saknar, men den får besök med jämna mellanrum! Det finns många olika favoritlambics men han vill ge en extra stor eloge till 3 Fonteinens J&J Blauw och Cantillons Cognacs Lambic!

Önskar ni komma med förslag på inlägg, har frågor att ställa eller vill veta mer om något visst område så tveka inte att lägga en kommentar här nedan eller på Facebook så ska vi se efter vad de lyckas få ihop.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply