Categorized | MankerBeer News

Brekeriet + Brill & Co = Sant

brekJa idag gick importören Brill & Co ut med nyheten att Brekeriet är deras samarbetspartner. Det skånska bryggeriet som seglat upp som ett av landets mest intressanta och lovande bryggerier får nu en möjlighet för bredare distribution, vilket få lär klaga på.

“För oss är det en perfect match, säger Marc Schuterman, marknadschef på Brill & Co, om det nya samarbetet. Vi vet att det finns en växande efterfrågan på markanden av den här typen av öl i allmänhet, och av Brekeriets öl i synnerhet, så kunderna kommer bli glada. Samtidigt får Brekeriet chans att fokusera på att utöka produktionskapaciteten och ta fram, nya spännande produkter.”

Brekeriet som idag släppte havtornssaisonen Argouse kunde se ölet försvinna på Systembolagets websida på under 2 timmar och även det tidigare släppet av deras Cassis visade vilket köpsug det är efter bryggeriets öl.  Den här möjligheten lär förhoppningsvis göra att bryggeriet kan koncentrera sig på att bygga en stadig grund och sakteligen expandera i sina nuvarande lokaler. Idag kör de land och rike runt för att själva leverera sin ö, vilket både tar tid och pengar som kunde lagts på annat. Grymt kul är det vi har att säga, detta förtjänade dem!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Brekeriet + Brill & Co = Sant”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Ek och deras importfirma/bryggeri Brekeriet är mer aktuella än någonsin. De har nyligen slutit ett avtal med Brill & Co vilket underlättar distributionen av deras öl, deras havtornskryddade saison Argouse sålde slut […]


Leave a Reply