Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Vill du också öppna en BrewDog Bar? Alla får en bar!

Allt nedan är mina, Mankers, personliga åsikter och har ej på något sätt färgats av M2s delaktighet i detta barprojekt vilket är helt separat från allting med MankerBeer. / Manker

De senaste dagarna har det florerat allehanda rykten, bilder, hashtags och namn på städer i Sverige där en BrewDog Bar verkar ha öppnats. Vi har sett allt från Kållered, Luleå och Lund till Borås och Eskilstuna. Många har undrat om hela Sverige ska tas över utav BrewDog Bar’er eller om det bara varit ett pr-knep för att hypea upp något än så länge okänt.

Idag kom så svaret och med tanke på M2s tillhörighet hit till MankerBeer kommer vi inte att beröra det på något sätt som äventyrar vår opartiskhet. Men det är en saftig nyhet som berör alla som gillar god öl. För nu kan du som kanske älskar bryggeriet, deras öl eller bara vill satsa på en egen bar fast i brewdog-bar-stockholmBrewDogs namn ta chansen och bli licenstagare. Därmed kanske vi får se en BrewDog Bar där just du bor.

Känner du att du eller någon polare borde öppna en BrewDog Bar så ska du läsa mer här där du också kan finna och fylla i intresseanmälan. Inte helt otippat bör du ha lite erfarenhet av att driva bar, men även den mest passionerade och drivna personen kan komma långt med sina visioner. Så sätt er och skissa på en bar vare sig det är i Flen, Happaranda eller Uppsala.

Vad man än tycker om barerna, alla får tycka olika och ha sin åsikt så är det kul att drivna ölälskare runtom i hela landet kan få lite hjälp på vägen. Detta möjliggör ju lite mer craft beer i städer som annars kanske hade varit knepiga att etablera en renodlad craft beer bar i. Så jag ser det bara positivt och hoppas att det kan få ett bra utfall!

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: Vill du också öppna en BrewDog Bar? Alla får en bar!”

  1. stig says:

    Oslo får sin første BrewDog Bar i mai.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply