Categorized | Ölrecensioner

Struise Black Albert Batch 0 på systembolaget i april!

Som jag tidigare nämnt så har Monks fått in en hel del öl på systembolaget i vår och verkar mer och mer bli en ölimportör att räkna med. Förutom Goose Island Pere Jaques och Bourbon County Stout Vanilla, alla ölen från De Molen så kommer nu Struise Black Albert Batch 0. Detta är ölen som ligger som grund för Black Damnation-serien och som även i sig själv är en riktigt bra stout.

Den 15’e april släpps den på systembolagets mittsläpp, antalet flaskor vet jag inte men priset är 59,90 för en 33cl flaska.

Jahapp, det var allt för nu – men vi syns senare idag med Dogfish Head Olde School Barleywine!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Struise Black Albert Batch 0 på systembolaget i april!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] vi med Struise / Stillwater Outblack Äntligen en lugn stund att njuta, Struise Den Groten Tocht Struise Black Albert Batch 0 på systembolaget i april! Kvällsnotis: Struise Doppel Straus, variation på flaska. Släpp idag och provning Struise […]


Leave a Reply