Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer Diaries -4- Neither, värd M2’s kärlek?

I en krönika skrev m2 för någon vecka sedan om sin kärlek till öltypen IPA samt om hur Grassroots samarbetsöl med Cigar City, Neither, har förändrat hans förhållande till sin förra kärlek – I Hardcore You. Är Neither värd denna kärlek? Manker provar åter Neither och visst fan är den riktigt helgrym! prova om ni får tillfälle!

Brill har fått in ett gäng flaskor, tyvärr färre än beställt (pall som välte längs med vägen). Vart dessa hamnar kan ni kolla med Brill & Co. Något fat kan även var ute och ränna på krogarna i landet. Många är slut men jag vet någon krog som har kvar ett fat i sitt förråd.

Vad tycker ni om den här ölen? Jag tycker den är ruskigt bra, vilket framgår i videon. Den är fruktig och balanserad ut i perfektion samtidigt som den har något extra.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Manker Beer Diaries -4- Neither, värd M2’s kärlek?”

 1. Rafiki says:

  Vet inte om jag ser nån skillnad mellan (eller väljer att göra det) Dubbel IPA och Imperial IPA. Är IPAn starkare än 7,8% så är det en IIPA och sedan skippar man övre gräns. Och sen en IPA jag kan dricka väldigt mycket att utan att tröttna:

  Hello My Name Is Ingrid, hjortronen spelar så jäkla bra med den gräsiga riviga humlen så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Cigar City Jai Alai Cedar Aged är nog den bästa IPA jag nånsin smakat, den gör mig så glad så jag skiter i om den är 6 månader gammal, den är så egen så den håller.

  Har ett gäng andra, men dessa 2 tilltalar mig mest.

 2. Kristopher says:

  Finns det någon information om var pallen hade vält? Kanske finns möjlighet att få slicka lite på asfalten

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply