MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – The 2012 SBWF Boyband

 

Varning! Ovan video kan innehålla spår av förträngt 90-tal!

Igår kom teasern och idag är det dags. Idag är dagen då vi går från 80- till 90-tal, drar på oss de “charmiga” sidoknäppta träningsbyxorna, vita skjortorna och putsar till riktigt läskiga skägg – idag är det premiär för MankerBeers årliga video inför Stockholm Beer and Whisky Festival!

I fjol var det 80-talsmontage medan årets tema är 90-tal och vad är mer 90-tal än allas våra favoriter – det nyligen återförenade pojkbandet Backstreet Boys. De spred kärlek och de spred värme och det är just de två sakerna vi också önskar förmedla inför årets mässa. Den kommer slå alla tidigare rekord och sättet den gör det på är tillsammans, vi och alla er, du och dina vänner – alla ska dit och alla ska ha det lika bra.

Vi vill tacka alla de som har inspirerat oss; A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter och Kevin Richardson. Stort tack också till Important Looking Pirates för hjälpen med smärre editering och till vår kameraman Patrik.

Vi hoppas verkligen att vi ses på mässan och fortsätt följa oss så kommer öllistor och en tävling ni verkligen (med stort V) inte vill missa framöver! Eller läs detta och skaffa biljetter redan nu.

 

Ha det kärt vänner, snart är det dags!

 

Tidigare inlägg i Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012:

Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Marianne Wallberg / Mässgeneral
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Shane Welch / Sixpoint Craft Ales

Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Thomas Hoelgaard / Xbeeriment
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Anders Slotte / Slottskällan
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Richard Burhouse/ Magic Rock Brewing
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Sören Wagner / Croocked Moon
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Anders Olsson / Eskilstuna Ölkultur
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Tomas Danko / Vice Huvuddomare
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Henok Fentie / Omnipollo
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Kristian Strunge / Stronzo
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Jessica Heidrich / S:t Eriks
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Mike Murphy / Lervig Aktiebryggeri
Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Mikkel Borg Bjergsö / Mikkeller
MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – Teaser 2012, vad är på väg?
Vinn biljetter till SBWF med de officiella Ölguiderna på MankerBeer

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

10 Responses to “MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – The 2012 SBWF Boyband”

 1. Öysan says:

  Mycket underhållande och mycket information samtidigt. Grymt!

 2. bark says:

  Jag känner… En massa hormoner.

 3. You wear that look well guys. Awesome vid! Spat my beer out laughing 🙂

 4. Christian says:

  När tidningarna börjar ta ölen på allvar ligger bloggarna redan före och gör det ännu bättre! 😀

  Vem var det som sprang runt i banandräkten?! 😛

  • manker says:

   Det var utanför Oskar Blues i fjol när Manker efter ett par för många Gubna tog av sig kläderna och streakade i banandräkten.

   Det är samma kväll vi har vår BananRap-recension, Hillbillyrecension och lite ännu inte publicerat material.. Kvällen började med att vi satt i vår husbil med Dale själv och drakc Hello My Name is Ingrid.

Trackbacks/Pingbacks

 1. […] 2012, vad är på väg? Vinn biljetter till SBWF med de officiella Ölguiderna på MankerBeer MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – The 2012 SBWF Boyband Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Jeffrey Brown / South Plains Brewing Co Inför SBWF 2012 […]

 2. […] 2012, vad är på väg? Vinn biljetter till SBWF med de officiella Ölguiderna på MankerBeer MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – The 2012 SBWF Boyband Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Jeffrey Brown / South Plains Brewing Co Inför SBWF 2012 […]

 3. […] 2012, vad är på väg? Vinn biljetter till SBWF med de officiella Ölguiderna på MankerBeer MankerBeer TV – Inför SBWF 2012 – The 2012 SBWF Boyband Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Jeffrey Brown / South Plains Brewing Co Inför SBWF 2012 […]

 4. […] och ett par hus i Sveriges Monaco, Vellinge. Bjuder på en exklusiv bild från inspelningen till SBWF 2012 års video, på tal om […]


Leave a Reply