Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer TV – Teasdag – Inför Stockholm Beer! Teasern alla väntat på!

 

Det vi alla väntat ett år på är snart här. En mässa, en massa öl men framförallt en massiv teaser!

Manker och M2 har jobbat sina öldruckna bakar av sig de senaste veckorna.. och vad har vi fått ut av det? Jo, en videosnutt på några få sekunder? Men håll till godo.. den som väntar på något gott ni vet.
Vi förbereder oss för fullt inför SBWF, vilket leder oss in på den ohyggligt viktiga frågan!? Vad laddar ni upp för, hur gör ni det, varför, var, under vilka förutsättningar! Kort och gott – hur förbereder NI er?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer TV – Teasdag – Inför Stockholm Beer! Teasern alla väntat på!”

  1. Anna says:

    heeeeeello.. stop teasing me, wanne see the hot stuff.. moooovie!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply