Categorized | MankerBeer Talk

Vi belönar de bästa förslagen till USA-resan, vilka “vann”?

Som vi utlovade innan vi drog västerut för några veckors öldrickande i USA så vill vi belöna alla er som gett oss tipps, förslag och råd om vad vi ska dricka, vart vi ska åka och vem vi ska fråga vad. Nu när allt har lugnat ned sig lite är det så dags att skicka ut lite tackgåvor. Vi har en hel påse med roliga saker från vår resa som vi kommer skicka ut de närmsta månaderna och inom kort kommer även vår roliga tävling där man kan vinna en signerad 120 Minutes IPA från Dogfish Head.

Men vi återgår till alla förslag och de vi tackar lite extra för deras förslag är:

Klark (från BeerSwedenforumet)
Gabriel Källberg
Niklas Johansson
Jimmy Odenholm
Sebastian Axelsson
Marcus Sandberg

Kristian Dreij

Såklart vill vi även tacka alla andra som öste in förslag på vad vi skulle göra – stort tack, ni hjälpte oss till att få en helt fantastisk resa med massvis med roliga ölrelaterade upptåg! Er belöning blir grymma videos, inslag och intervjuer.
Till er ovan, maila oss på mankerbeerblog@gmail.com med adress så skickar vi ut ett litet tack inom kort.

Nä, nu blir det tillbaka till julölen.. inom kort kommer årets överraskningsöl att läggas upp.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply