Manker Beer TV – Manker Beer åker till Oskar Blues

 

Smart monkeys drink craft beer in can!

Nog med Avery nu, det var en fantastisk del av resan som vi kommer återvända till med filmer och bilder från bryggeriet. För innan vi åkte till Boulder och Avery hade vi spenderat ett par underbara dagar i Longmont hos Oskar Blues. Efter tokiga tours, fenomenala öl och en massa specialare så var vi båda överens om att det var en av höjdpunkterna på resan. Här i första klippet så styr vi kosan från Denver några mil norrut för att slutligen nå bryggeriet och dess brewpub. Framöver blir det lite snack med folket på och bakom bryggeriet, lite om dera speciella öl, kanske en M2-krönika och årets absolut bästa ölrecension, inspelad på Halloween med allt vad det för med sig…

Vi hoppas att ni även gillar denna bit av resan.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer TV – Manker Beer åker till Oskar Blues”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Manker Beer TV – Manker Beer åker till Oskar Blues A M2 celebration of Oskar Blues’s Gubna Färsk Gubna hos Oskar Blues, på fat, suger.. Oskar Blues-kväll på Sorbon, slutade med Duff? […]


Leave a Reply