Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer TV – Crazy Tour at Oskar Blues

 

Ibland säger en kort film mer än tusen ord.. Det här var första klippet om tre från vår rätt galna tour på Oskar Blues, tyvärr verkar de övriga två delarna ha självcensurerat sig och försvunnit från kameran varpå vi får nöja oss med detta. Det är PR-hjälten Chad Melis som guidar oss runt på bryggeriet och jag önskar verkligen att jag haft samtliga klipp kvar då vi gör allt från att kika på burkifieringen till att leka kurragömma bland burkpallarna.

Nu får vi i alla fall veta varför apan bär runt på en massa “humle”…

 Mer Oskar Blues?

Manker Beer TV – Manker Beer åker till Oskar Blues
A M2 celebration of Oskar Blues’s Gubna
Färsk Gubna hos Oskar Blues, på fat, suger..
Oskar Blues-kväll på Sorbon, slutade med Duff?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer TV – Crazy Tour at Oskar Blues”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Beer åker till Malmö -1- En kväll med Ölrådet Blog collaboration: Manker Beer TV feat Ölhunden.se – Flying Dog K-9 Cruiser M2s Corner – Chees… Manker Beer + Beer Wars = FEST Manker Beer TV – Guided Tour of Dogfish Head Brewery Manker Beer […]


Leave a Reply