Categorized | MankerBeer Talk

Manker & M2’s födelsedagsöl – gissa ölen?

Både Manker och M2 fyller år den 1a februari (vilket Systembolaget firar med ett riktigt bra släpp).

Då ska vi dricka varsin sån här, en mycket exklusiv och extremt limiterad öl som få utvalda kommer att kunna smaka och som kanske dyker upp i fler former framöver. Vi har väldigt mycket roliga projekt på G framöver och vi hoppas få dela dem med er.

Kan ni gissa vad det är här bredvid på bilden?

 

 

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

5 Responses to “Manker & M2’s födelsedagsöl – gissa ölen?”

 1. Humligheter says:

  Är det inte den egenkokta ölen ni gjorde häromveckan?

 2. Balder says:

  Kan det vara ett öl bryggt av er och Danko?

 3. Humligheter says:

  Humlete är inte att förakta, det skall bevisas någon dag 🙂

 4. Balder says:

  Ja humlete är faktiskt gott

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply