Categorized | MankerBeer Talk

MankeBeers DFH-tävling – delvinnare 3, tävlingen fortsätter

Vinnare Mattias Karlsson

Så var även den tredje och näst sista etappen avklarad i vår stora Dogfish Head-tävling. Denna gång är det Mattias Karlsson som tar plats i finalen med sitt humliga bidrag. Stort grattis till Mattias och stort tack till alla er andra som också tävlade.

Precis som vid de tidigare två omgångarna (deltävling 1 och 2)  så kör vi på direkt med nästa – denna gång är det fjärde och sista deltävlingen, så passa på om ni vill vinna massa roliga Dogfish Head-saker!

 

 

2a Linus Svärd

Bidrag deltävling 3 – 23/1-29/1:

Mattias Karlsson
Linus Svärd
Gourmetkungen Åkesson
Fredrik Atterheim 1
Fredrik Atterheim 2

 

Tävlingsbidrag deltävling 4 – 30/1-6/2

Afram Haffo
Hannes Gruber
Mikael Gruvaeus

 

Tre etapper är nu avklarade och “finalfältet” börjar ta form. Så vi kör igång direkt med deltävling 3. Samma regler gäller som innan:

Tävlingsinformation:

3a Gourmetkungen Åkesson


Fotografera en av de öl vi omnämnt under 2011 (det finns ju en del att välja på, välj er favorit!?) på ett tokroligt, festligt, fenomenalt vackert, eller bara fullkomligt galet vis och posta på vår Facebookvägg, antalet tävlingsbidrag per deltagare är helt obegränsat, ju fler bidrag desto roligare!

Under 4 veckor med start 2012-01-10 (fas 4 slutar 5/2) kommer den bild som fått flest like’s per vecka (måndag-söndag) att bli kvalificerad till finalen som startar 2012-02-06, där ni som läsare kröner vinnaren genom samma princip  – den bild som får flest like’s vinner det signerade förstapriset.

4a Fredrik Atterheim

5a Fredrik Atterheim

Så, ut och fotografera med er, ju roligare och fler bilder desto härligare. Använd photoshop, använd coola effekter på din feta systemkamera, gör precis som du vill så länge man ser vilken öl det är!

Alla metoder är dessutom tillåtna för att skaffa flest like’s på just din egen bild, använd fantasin! Så börja förbereda er redan nu och ta foton och hitta på massa skoj! Vi firar och firar stort.

 

Så tredje omgången pågår mellan måndag 30/1 och söndagen 5/2. Tävla på och låt bästa bilden vinna! Ni kan lägga upp hur många bilder ni vill och även ni som varit med i första omgången är välkomna att åter delta.

 

Mer Dogfish Head på Manker Beer:
Manker Beer TV – Guided Tour of Dogfish Head Brewery
MankerBeer Meets: Sam Calagione of Dogfish Head
Dogfish Who?
Manker Beer goes to Dogfish Head
Kvällsnotis: Vi svenskar och pumpaöl? Dogfish Head Punkin Ale
Trött eller bara hype’ad? Dogfish Head 60 Minute IPA
Dogfish Head Red & White – Sista stora flaskan ryker
Årets första öl, börjar bra, Dogfish Head Black & Blue
Tuff men snäll – Dogfish Head Olde School Barleywine
Manker går på finsk språkkurs – Dogfish Head Sahtea
Sam gör det (konstigt) igen – Dogfish Head Theobroma
Dogfish Head Fort och Sigtuna Black October
Dogfish Head Squall IPA, ännu en gång blir jag imponerad

Dogfish Head Raison Detre och Dieu du Ciels Hibiscusöl
New York del V – Jag och Dogfish Head
Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply