Categorized | MankerBeer News

Hair of the Dog brygger öl i Europa

Ett av USAs mindre men också mest omtyckta bryggerier, Hair of the Dog, kommer i vår flyga över till Belgiska Lochristi för att brygga öl med Dirk NaudtsNa De Proef Brouwerij skriver Williamette Week. Alan Sprints från Hair of the Dog är en av ett par Amerikanska bryggare (däribland också bryggare från Lost Abbey, Bells och Allagash) som i år får möjligheten att åka över och brygga öl.

Ölen som HotD kommer att brygga är en specialversion av deras strong ale Fred som kommer döpas till Flanders Fred, då tanken är att inkorporera inslag av en Flanders Red (en typ av suröl).

Ölen kommer finnas tillgänglig först för medlemmar i Michael Jackson Rare Beer Clubför att senare släppas runtom i landet. Förhoppningsvis kanske ett par flaskor hittar sig ut även i Europa. Som stort fan av Hair of the Dog är det i alla fall vad jag hoppas.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Hair of the Dog brygger öl i Europa”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Det är främst på Oliver Twist, Akkurat och eventuell Sorbon i Stockholm du kan finna ölet samt eventuellt på vissa andra kända krogar runtom i landet. Men chansen att få prova ölet ökar då Hair of the Dog är ett av få Amerikanska bryggerier som får chansen att komma över till Europa och brygga öl hos De…. […]

  2. […] Mer Hair of the Dog: Världens bästa julöl? Hair of the Dog Doggie Claws 2010 Hair of the Dog brygger öl i Europa […]


Leave a Reply