Categorized | MankerBeer Talk

Passa på att beställa färska Stone-öl!

Nyheten om att Great Brands släpper förbokning av Stone-öl via sin hemsida tog oss med storm och gladde säkerligen alla fantaster av detta fantastiska bryggeri. Öl som Levitation Ale, Ruination IPA, Pale Ale, IPA kommer nu finnas mer lättillgänglig än tidigare. Fantastiskt bra tycker vi och då jag igår besökte Oliver Twist i Stockholm för lite födelsedagsfirande så var det ju onekligen dags att prova på lite av deras öl. Stones båda Vertical Epic 11.11.11. och Double Bastard inhandlades under dagen så ett par flaskor av Ruination IPA och Levitation Ale åkte fram på bordet.

Jag säger då det, det var bland det färskaste och godaste jag druckit på länge. Levitation Ale’en var så fruktig och färsk att det kändes som om jag satt borta i USA och bara mådde fint. Riktigt kul att Jugge och alla på GB jobbat så för att få hit Stones öl och nu också i återkommande omgångar så att de håller sig fräscha. Så passa på att boka era kollin för det är riktigt bra pris på mer än bra öl.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Passa på att beställa färska Stone-öl!”

  1. Christian says:

    Fett!

    Jag är gärna med och samköper. Bor i Mexico så kommer till Sverige först i sommar så ni får hålla fingrarna i styr om det blir ett samköp :). Nån som är sugen? Hör av er till christiangauffin@gmail.com!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply