Categorized | Nyheter Systembolaget

Uppdaterat – Årets nyheter på Systembolaget

Såhär snart två veckor efter årets första släpp på Systembolaget så har uppståndelsen av allt gott som släpptes sist bytts ut till åter förväntan inför nästa släpp, och släppen efter det. Redan nästa månad så har vi gått från ett “okey” släpp till ännu ett monstersläpp. Mycket tack vare att Brill släpper iväg en 100 flaskor av sina olika Stillwateröl (och Alesmith Grand Cru) till T7-modulen men också då T5-modulen matats full med goda öl. Men det blir mer än så, för förutom Stillwaterölen så kan vi nu se än längre fram i spåkulan och i vinter får vi åter sällskap av Chocolate oak Aged Yeti från Great Divide, mer Bötet från Nynäshamn i sällskap med samma bryggeris Sotholmen Extra Stout. Det är ännu obekräftat men vi på Manker Beer har våra aningar om att en mörk hemlig imperial stout kanske på ett eller annat sätt kan dyka upp i landet i år. Men av erfarenhet låter det osannolikt att den gör det i år, men såklart säger ölhjärtat annat och vill ha hit den nu.

Så kort och gott, kika in på vår sida Kommande Ölsläpp för hela listan på årets nyheter.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Uppdaterat – Årets nyheter på Systembolaget”

  1. Starke Stout says:

    Är det http://uppdrucket.blogspot.com/ som är er spåkula? Då dessa nyheter publicerades där redan för en vecka sen.

    • manker says:

      Well, det framgår ju i texten på Kommande Ölsläpp 🙂 De har ju legat ett bra tag på Beerswedenforum.se m.m ett tag nu. men vart lata på o uppdatera det även här.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply