Categorized | MankerBeer News

Manker Beer News: Omnipollo går på export

USA’s bästa ölimportör och de som tar in och även skeppar hit mycket spännande amerikansk öl – 12% Imports, har blivit så förtjust i Omnipollo att de lagt en stororder på Leon. Men inte bara det, de har även lagt en likadan order på den kommande Mazarin – ett öl som idag beskrivs av Henok (mannen bakom Omnipollo) som ett “brainstormingöl”. Ölen kommer att dyka upp i New York runt maj för att sedan skickas runt i landet.

Detta är troligen första gången som en svensk fantombryggare exporteras till landet i väst. Där kommer Omnipollo göra svenska bryggerier som Oppigård, Nils Oscar och Dugges sällskap på hyllorna. Riktigt kul tycker vi och detta firar jag med att dricka Omnipollo / Sea Goat-collaborationölet ikväll. Förväntar mig en pang-DIPA.

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Manker Beer News: Omnipollo går på export”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Omnipollo just got US representation!!! Soon our beers can be found from New York to San Francisco. Read more about is here […]

  2. […] och som vi tycker är ett av världens hetaste ölställen – New Tork. I fjol började Henok skeppa över sina öl till USA där de snabbt sålde slut och blev väldigt populära; nu är det alltså dags att även Henok […]


Leave a Reply