Categorized | MankerBeer Talk

MankeBeers DFH-tävling – …och vinnaren är!?

Så, efter veckor och veckor av deltävlingar och nu slutligen finalen så har en vinnare korats i vår stora Dogfish Head-tävling! Intresset har varit riktigt bra och de bidrag som tävlat i de olika etapperna har varit riktigt bra vilket visar att Darrens “beer is art” verkligen stämmer. Öl och ölinspirerade bilder kan verkligen göras vackra, roliga och användbara i andra situationer. Fortsätt gärna posta bilder på vår Facebooksida eller maila till oss där ni fotar öl i roliga eller snygga situationer, så får vi se om vi kommer göra något roligt framtida projekt med dem.

Tävlingen igen då?

I vår tävlings finalomgång deltog följande bidrag.

1 – Viktor Nyman
2 – Mats Rubin
3- Afram Haffo
4 – Mattias Karlsson
4 värdiga och riktigt bra bilder som efter en veckas kuppande, tävlande och like’ande slutligen placerade sig enligt följande.

Tävlingsvinnare - Viktor Nyman.

Slutresultat Manker Beer Dogfish Head-tävling:

1 – Viktor Nyman – 144
2- Afram Haffo
– 124
3 – Mats Rubin – 99
4 – Mattias Karlsson – 70

Så vi säger stort grattis till Viktor Nyman och Gustav Marin som knep förstaplatsen och därmed vinner vårt förstapris – ett av Sam Calagione signerat samlarobjekt som garanterat lär uppskattas.

Grattis säger vi också till Afram Haffo som vinner en väggmonterad Dogfish Head-öppnare, Mats Rubin som vinner en Dogfish Head-Frisbee och Mattias Karlsson som vinner en Dogfish Head 90 Minute IPA-tvål.

 

Vi efterfrågade också de bästa motiveringarna till varför ett visst bidrag skulle vinna. Grattis här till Johan P Nydewall.

 

Stort tack till alla som på något sätt deltog och vi hoppas ni tyckte det var ett litet roligt initiativ för att fira att vi nått en milstolpe som vi nu tack vare er, våra läsare och vänner redan kört iväg från. Nu återgår vi till det vi vanligtvis gör – skriver, dricker, provar och tjatar om god öl!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “MankeBeers DFH-tävling – …och vinnaren är!?”

 1. Johan P Nydewall says:

  Av ren nyfikenhet, vann jag något eller var det äran jag vann?
  Vill bara kolla så jag inte missat något…
  /Johan

  • manker says:

   hmm, vann inte du bästa kommentaren/motiveringen om jag minns rätt? Men vi fick inte in någon adress så skicka gärna den via kontaktformuläret så ordnar vi det 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply