Categorized | MankerBeer Talk

M2s sommartävling, vinn en strandbag från Dogfish Head

M2 är nu åter hemma och med sig har han allehanda godsaker – både i ölväg och vad gäller roliga små tillbehör.

Eftersom vi är så snälla här på MankerBeer och vi gillar er så mycket vill vi ge er chansen att vinna sommarens stiligaste strandbag, som såklart är perfekt anpassad även för ölfrakt. Ni trodde väl inte att jag inte skulle ha med mig något hem till er? Sommar, god öl och bärväskor – allt som behövs för skönt strandhäng?

 

Reglerna är enkla;
1. Posta en bild på MankerBeers vägg på Facebook på en öl som ni tror någon av oss suktar efter i sommar …
2. Tagga dig själv i bilden(och dina polare om du känner för det)
3. Öppna en smarrig, kall bira och håll tummarna för att vi väljer ut just DIN bild var skönast/snyggast/somrigast/MankerBeer’igast/flest taggningar/etc när vi plockar ut en lycklig vinnare på fredag söndag!

Lycka till!

/ M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply