Categorized | MankerBeer Talk

Vinn ett Brooklyn Brewkit – Finalist 1 klar, deltävling 2 är igång!

I vår senaste tävling lottar vi ut ett exklusivt Brooklyn Brewery Brewkit som hjälper dig att själv brygga Brooklyn Black Chocolate Stout. Varje vecka i tre veckor (måndag-söndag) med start förra måndagen så kommer en finalist att koras. I finalen kommer sedan ingen mindre än Garrett Oliver själv att välja ut det vinnande bidraget.

Första deltävlingen såg blotta tre deltagare där Tobias Forsberg till slut stod som vinnare (stort tack till Elin Dahlin och Stefan Ölsvammel Eriksson för de övriga två bidragen). Det vinnande bidraget ifrågasatte fokuset på all öl och inte var det slutligen hamnar. Det är bara att lägga upp ett nytt foto nu idag så är man åter med och tävlar (läs nedan om hur du gör).

Nästa delmoment börjar, nu (13/8-19/8)! Låt bäste bild vinna!

 

Hur lägger jag upp mitt bidrag?

Facebook har numera den ack så populära Timelinevyn på alla sidor, vilket innebär att ni själva inte kan posta så mycket på vår vägg som syns. Trots det så ska ni ladda upp era foton varpå vi kommer highlighta dem för att alla ska kunna se dem. Ju tidigare i veckan ni tävlar i skickar in ert bidrag, desto större chans att ni vinner!

Så, ut och fotografera med er, ju roligare och fler bilder desto härligare. Använd photoshop, använd coola effekter på din feta systemkamera, gör precis som ni vill. Vad Garrett Oliver kommer att fastna för är högst oklart i dagsläget men ni kan lära känna honom lite bättre här, där Garrett och M2 diskuterar öl, mat, nässlor och tågstölder. Eller varför inte passa på att lära er om ostens underbara värld?

Den bild som vid varje delmoment har fått fläst läsarlikes kommer så att gå till finalen. Alla metoder är dessutom tillåtna för att skaffa flest like’s på just din egen bild, använd fantasin! Att tagga sina kompisar, ölbekanta, allmänt patrask och grannar verkar vara en vinnande faktor. Tagga ingen som inte vill det bara, då blir det dålig stämning vid farstuknuten

Med kärlek och humle till er alla
//Manker och M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “Vinn ett Brooklyn Brewkit – Finalist 1 klar, deltävling 2 är igång!”

  1. Skoj med andraplats 🙂 Men vart ser man Elin och Tobias bilder? Missade båda på er FB-sida. Ska se om jag har någon mer Brooklyn-bild att slänga upp. Missade det där med flest läsarlikes, skulle nog läst lite noggrannare 😛

    • manker says:

      De ska vara länkade i inlägget? Annars är det bara att scrolla ned på FB-sidan så är de där någonstans.

      Men lägg upp en ny bild så blir det nog bra, för vi gillade den – men allt beror på vilka som gillar dem (då det enbart är i finalen som en “jury” väljer ut vinnaren).

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] delmoment 1 – Tobias Forsberg Vinnare delmoment 2 – Johan […]


Leave a Reply