Categorized | MankerBeer Talk

Vinn ett Brooklyn Brewkit – Finalist 2 klar, deltävling 3 är igång!

Efter en rafflande kamp i vår Brooklyn BrewKit-tävling delmoment 2 som slutade inpå småtimmarna så stod en ensam vinnare kvar – stort grattis till Johan Mörck vars sensomriga bild kammade hem vinsten – en plats i finalen. Stort grattis och stor tack till alla nedan deltagare som verkligen har lagt ned tid på att ta riktigt bra bilder! Tveka inte att ställa upp igen, de var alla högklassiga!

Vinnare delmoment 2 – Johan Mörck

Resultat deltävling
Johan Mörck (33 likes)
Stefan Ölsvammel Eriksson (24 likes)
Jesper Alm (20 likes)
Hans Björck (12 likes)
Mikael Andersson (6 likes)

 

Vinnare delmoment 1 – Tobias Forsberg
Vinnare delmoment 2 – Johan Mörck

 

Nästa delmoment börjar, nu (20/8-26/8)! Låt bäste bild vinna!

Hur lägger jag upp mitt bidrag?

Facebook har numera den ack så populära Timelinevyn på alla sidor, vilket innebär att ni själva inte kan posta så mycket på vår vägg som syns. Trots det så ska ni ladda upp era foton varpå vi kommer highlighta dem för att alla ska kunna se dem. Ju tidigare i veckan ni tävlar i skickar in ert bidrag, desto större chans att ni vinner!

Så, ut och fotografera med er, ju roligare och fler bilder desto härligare. Använd photoshop, använd coola effekter på din feta systemkamera, gör precis som ni vill. Vad Garrett Oliver kommer att fastna för är högst oklart i dagsläget men ni kan lära känna honom lite bättre här, där Garrett och M2 diskuterar öl, mat, nässlor och tågstölder. Eller varför inte passa på att lära er om ostens underbara värld?

Den bild som vid varje delmoment har fått fläst läsarlikes kommer så att gå till finalen. Alla metoder är dessutom tillåtna för att skaffa flest like’s på just din egen bild, använd fantasin! Att tagga sina kompisar, ölbekanta, allmänt patrask och grannar verkar vara en vinnande faktor. Tagga ingen som inte vill det bara, då blir det dålig stämning vid farstuknuten

Med kärlek och humle till er alla
//Manker och M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply