Categorized | MankerBeer Talk

Vilka får möta James Watt och Bob Sullivan på SBWF-provningen?

Idag utsåg vi två stycken vinnare i vår tävling inför Stockholm Beer and Whisky Festival där priset var en plats på vår intima provning med James Watt (BrewDog) och Bob SullivanBouleward Brewing Company. En lista på roliga förslag på vad Craft Beer Panda säger inför mässan kom in via Facebook och hemsidan och de två som vann var följande:

 

Dennis Ericson – “Come over to the craft side, We have taste!”

Oscar Lagerkranz – “Craft Beer is the new pandemic”

 

Vi kommer maila er separat om vidare instruktioner men tackar er och alla andra som deltog med roliga förslag! Hoppas att vi få möta er alla på mässan och tveka inte efter att hålla utkik efter våra MankerBeer-tröjor eller två stycken pandaklädda tokar. Ni har hittat M2s rekommendationer på öl på mässan idag och Mankers kommer under morgondagen.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Vilka får möta James Watt och Bob Sullivan på SBWF-provningen?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] & Boulevard Brewing Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Andrew Baker / Summer Wine Vilka får möta James Watt och Bob Sullivan på SBWF-provningen? Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Stefan Gustavsson / Mohawk Brewing Company M2s Corner […]

  2. […] & Boulevard Brewing Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Andrew Baker / Summer Wine Vilka får möta James Watt och Bob Sullivan på SBWF-provningen? Manker Beer Meets – Inför SBWF 2012 – Stefan Gustavsson / Mohawk Brewing Company M2s Corner […]


Leave a Reply