Categorized | MankerBeer Talk

Julklappstäving: Vilka, vann? God jul ………? önskar MankerBeer

Sen i torsdags har vår Nynäshamnsinspirerade julklappstävling pågått och igår slumpades två vinnare fram (alla deltagare med rätt svar skrevs upp varpå två siffror slumpvis valdes). Av de drygt 30 som tävlade och dessutom svarade rätt på vår fråga – vad heter bryggeriets nya julöl som de har gjort till krogarna Oliver Twist, Akkurat, Ölrepubliken och The Rover? – så föll det på Elin Carlsson och Markus Wessman. Dessa glada tomtar får nu var sitt exemplar av “Allt utom en stor stark” hemskickat till sig. Ni som inte hade turen med er denna gång kan alltid beställa hem ett stycke bok direkt från bryggeriet, en garanterat bra julklapp eller julhelgsläsning.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply