MankerBeer News: De röda djävlarna Jens och Danko ansluter

Red-Devils-Red-devil-with-Belgian-flag-in-backgroundGoeiendag

MankerBeer växer så att det knakar och i takt med att växtvärken botas med värmande julöl och vila så bygger vi för framtiden. Folk ska dricka god öl på ett socialt och kul sätt, så är det bara. Som amerikanofiler har vi lätt att glömma all världens öl och all den fantastiska ölen som finns så himla nära men som ändå känns så långt bort.

Därför har jag och M2 nu valt att sälja vår själ till de röda djävlarna. De röda djävlarna kommer nu att vara en del av MankerBeer och återkommande ge tips på belgisk öl som ni kan få tag på här i Sverige, skriva krönikor om belgisk öl och annat kul. Medan de riktiga röda djävlarna spelar fotboll i det belgiska landslaget så består våra två röda djävlar av våra vänner och belgoinspiratörer Jens Skrubbe och Tomas Danko. Två av de bästa spelarna i världen. Om jag och M2 är de amerikanska Bill och Bull så är detta par den belgiska motsvarigheten. Det dessa två inte vet om belgisk öl, in i minsta detalj är inte värt att veta eller är felaktigt och med alla deras resor, möten och nörderier i “moderlandet” som de kallar det så har de år av erfarenhet att dela med sig av.

Vi har tidigare gjort reportage om både Jens och Danko men kommer framöver att låta dem presentera sig själva lite bättre. Förhoppningen är att intresset för öl ska bli mer allmänt och bredare och att all form av öl ska ges utrymme i den lilla värld som MankerBeer utgör en del av.

Vi säger hej och välkomna till “di röe” eller vad danskarna hade sagt och hoppas att ni som läsare kommer att tycka att det är ett spännande inslag.

Tot ziens

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “MankerBeer News: De röda djävlarna Jens och Danko ansluter”

  1. Balder says:

    Danko kommer ändå bara att tipsa om Westmalle!

  2. MickeW says:

    Tummen upp!!

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] men också genom beställningssortimentet. Vill ni läsa mer om Jens så har vi det här inlägget med lite mer om vilka de är. Välkommen säger […]


Leave a Reply