Categorized | MankerBeer Talk

Vem vann boken Min ölbok: en fyll-i-bok om öl?

winnerBland alla de förslag på tävlingsfrågan –Hur många öl har Manker druckit och betygsatt – så var det bara några få som hade rätt och av dessa lottades Patrik Wilke fram som slutlig vinnare utav boken Min ölbok: en full-i-bok om öl. Rätt svar var 3235 stycken öl – vilket också finns att läsa och gå igenom längst ned till höger på startsidan.

 

Stort grattis till Patrik och tack alla ni som deltog. Passar på att åter tipsa om följande två länkar;

Glöm inte att rösta fram årets öljournalist/blogg här.
Skriv också på listan för bättre öljournalistik i skriven media.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Vem vann boken Min ölbok: en fyll-i-bok om öl?”

  1. Patrik W says:

    Tackar! =D

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply