Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer TV – SKA True Blonde Ale och grillning i Rocky Mountains

 

Vidare på vår resa runt om i världens bästa ölland USA så har vi nu kommit upp till Rocky Mountains där vi på nästan 3000 meters höjd får för oss att stanna till och grilla. Det visar sig inte bara svårt på grund utav höjden utan även på grund utav att Manker tar fram lite färddryck.

Medan M2 visar ett partytryck provar Manker SKA’s True Blonde Ale, en golden ale med tillsatt honung. Tyvärr hann vi inte åka bort till Durango (ligger i sydvästra Colorado) utan fick nöja oss med att prova de av deras öl vi kunde hitta, vilket var rätt många. Ölen var en bra sällskapsöl som kändes som en bra parning till lite häng ute i vildmarken, men var ingenting som gjorde att vi gjorde bakåtvolter av lycka – men så är det inte heller tanken med just denna.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply