Categorized | MankerBeer Talk

Tävling: Vinn den helt nydesignade Omnipuzzle-tröjan

En sak som alltid har förundrat mig med både bryggare och många krogägare är hur de finner tid och energi till alla sina projekt. HenokOmnipollo har under sommaren rest runt, från Sverige till Spanien, USA och elsewhere för att brygga öl och möta andra ölentusiaster. Under tiden har han och Omnipollos designerhalva Karl Grandin också tagit fram den nya Omnipuzzletröjan.

Henok själv menar att det är; “den perfekta öl tischan eftersom att den sitter åt i ärmarna men är slapp i midjan (döljer kaggen fint!)”.


För att ni ska kunna vinna denna första tröja så ska ni helt enkelt bara svara på frågan “vad heter Omnipollos nästa öl” (ingen collaboration). Ni mailar oss svaret på mankerbeerblog@gmail.com eller via kontaktformuläret här.

 

Vi drar vinnare under morgondagen så använd er av google, hemsidor eller varför inte kika på Omnipollos Facebooksida för ledtrådar?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Tävling: Vinn den helt nydesignade Omnipuzzle-tröjan”

  1. Kenny Carlsson says:

    Omnipollotävlingen

    Svar på frågan: ”En el Bosque”
    /Kenny Carlsson

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Häromdagen tog vi ett snack med Henok på Omnipollo som berättade lite vad som hade skett under sommaren och vad som kommer framåt hösten. Vi fick också fatt på den första tröjan i nya Omnipuzzleserien att lotta ut. […]


Leave a Reply