Categorized | MankerBeer Talk

Vinn ett Brooklyn Brewkit – Finalisterna är klara!

Vinnare delmoment 3 – Robert Helberg

Efter tre veckors tävlande har så tre stycken finalister valts ut i vår Brooklyn Brewery Brewkit-tävling. I det tredje och senaste tävlingsmomentet så deltog tre medverkande där det efter en längre tids kämpande blev Robert Helberg som stod som ensam vinnare. Stort grattis till Robert som gör Tobias och Johan sällskap i finalen. Vi kommer nu att skicka iväg bilderna för att om ett tag få reda på vem Garrett Oliver har utsett som slutgiltig vinnare. Jokern har valts ut baserat på vår egna favorit bland de övriga bidragen och för att få ihop en kvartett starka bidrag.

Resultat deltävling
Robert Helberg
(63 likes)
Petter Lindman (32 likes)
Arno Lepisk
(1 like)

Resultat deltävlingar – finalister
Vinnare delmoment 1 – Tobias Forsberg
Vinnare delmoment 2 – Johan Mörck
Vinnare delmoment 3 – Robert Helberg

Stort tack till alla som har deltagit under veckornas gång och lyckats både inspirera till de sista sommarkänslorna liksom till nya kulinariska äventyr. Vi kanske slänger upp lite recept på pajer och Brooklyn Black Chocolate Stout framöver.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply