Categorized | MankerBeer TV, Ölrecensioner

Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver

 

Efter ett grymt besök på Avery uppe i Boulder som slutade långt ifrån så som vi hade förväntat oss, eller ens kunnat hoppas på (filmer kommer när de redigerats, och censurerats..) så hade vi ‘tyvärr’ för mycket öl med oss tillbaka till Denver. Så det fanns bara en sak att göra – fram med kapsylöppnaren, två hotellmuggar och kameran och sätta igång. Först ut i vår Averyinspirerade tre-serie (Avery gör sina ölserier om tre i varje) är den superba Avery Dépuceleuse – nummer 4 i Averys specialserie med suröl.

Jag drack ölen  fjol och tyckte då såhär om den. Idag är betyget och omdömet ett helt annat och mycket högre, för det är en öl som förtjänar det.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

4 Responses to “Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] I Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver som vi släppte för ett tag sedan så avslöjade vi att saker kommer i tre oc h att den videon var klipp nummer ett. Här kommer så klipp nummer två från vår Avery-provning på ett hotellrum i Denver. Denna gång provar vi Averys fenomenala American Barley Wine (även fast de själva inte är nöjda med den kategoriseringen) Hog Heaven. Något som inte helt otippat blir en av M2s favoriter och som var även en av de första ölen jag provade men som inte föll mig i smaken då jag inte alls gillade barley wines “back then” (betyget har ju fått från 3,5 till 6 i omdöme vilket säger en del). Vi får hoppas att vi en dag åter ser den på Systembolaget då det är en riktigt god öl som lagras rätt bra. […]

  2. […] Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver […]

  3. […] Manker Beer TV – Avery Samael’s Oak Aged Ale @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver […]

  4. […] Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver […]


Leave a Reply