Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver

 

Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver som vi släppte för ett tag sedan så avslöjade vi att saker kommer i tre oc h att den videon var klipp nummer ett. Här kommer så klipp nummer två från vår Avery-provning på ett hotellrum i Denver. Denna gång provar vi Averys fenomenala American Barley Wine (även fast de själva inte är nöjda med den kategoriseringen) Hog Heaven. Något som inte helt otippat blir en av M2s favoriter och som var även en av de första ölen jag provade men som inte föll mig i smaken då jag inte alls gillade barley wines “back then” (betyget har ju fått från 3,5 till 6 i omdöme vilket säger en del). Vi får hoppas att vi en dag åter ser den på Systembolaget då det är en riktigt god öl som lagras rätt bra.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver […]

  2. […] Beer TV – Avery Samael’s Oak Aged Ale @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in […]


Leave a Reply