Categorized | Nyheter Systembolaget

Senaste nytt inför Systembolagets släpp 1’a februari samt 1’a mars

Så var det dags att ge lite updates på vad som släpps framöver, det är främst släppen på Systembolaget i mars och februari som uppdateras. 

Senaste nytt är att vi i februari nu har fått antal flaskor på samtliga öl samt att Oppigårds Ekporter har gått från T7 till T6. I mars har vi också fullt antal flaskor på alla öl samt så har två nya öl tillkommit T7-sortimentet (vinkällarbutikerna i Malmö, Stockholm och Göteborg). Dels är det Mohawk Black Rocket Porter (var riktigt god på SBWF i höstas) som har tillkommit samt så har Monks Café fått med sin Russian Porter 4’th Edition. Men all info finns på originallänkarna nedan. Och som jag har skrivit vid tidigare nyhetsuppdateringar – det ser ut att bli en god vår.

 

Nyheter på Systembolaget 1 februari – Börja planera redan nu!

Nyheter på Systembolaget 1 mars – Vårnyheter och exklusivt gott

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply